Addresse
Ringgade 66A, 7600 Struer

Telefon:
61 37 26 62

 

 

 

Events

Bygningen hvor bryggeriet har til huse har haft mange titler gennem årene. Først som vognmandsforretning, herefter blytækkerfirma, materieludlejning, fragtcenter, spillehal og grillbar. I 2001 overtog Lehmann Højriis bygningerne og gjorde det til hobbyværksted og i 2012 påbegyndte han ombygningen til bryggeriet Struer Håndbryg. Derfor har bryggeriet de perfekte betingelser for at afholde forskellige events.

Vi afholder blandt andet:

  • Rundvisning og Ølsmagning
  • Julefrokost
  • Polterabend
  • Ølbrygningskurser
    Samt meget mere…

Rundvisninger

Struer Håndbryg slår dørene op, og inviterer indenfor til rundvisninger, ølforedrag, ølsmagning og spisning. Bryggeren Lehmann vil fortælle og vise rundt på mikrobryggeriet i Struer. Her fortæller han om, hvordan de forskellige typer øl fra Struer Håndbryg bliver fremstillet, og der vil være smagsprøver på de forskellige øltyper undervejs. Der gives rundvisninger for grupper på minimum 15 personer.

Alle priserne er pr. person og inkl. moms, rundvisning, ølforedrag og smagning af vores forskellige øltyper.

Ølforedrag/ølsmagning med rundvisning på bryggeriet

Ca. 2 timer i selskab med bryggeren Lehmann, hvor der fortælles om de forskellige øltyper samt om bryggeriets historie. Udover ølforedrag, vil der være smagsprøver på de forskellige øltyper fra Struer Håndbryg.
Pris pr. person 150 kr.

Ølforedrag med rundvisning og spisning

Struer Håndbryg afholder også rundvisninger med foredrag og spisning som varer fra kl. 18:00 til ca. kl. 23:00.

Menuer

Menu 1

Kartoffelsalat med to stk. frankfurtere med Struer Håndbryg’s Saga Ale og Borgmesterbryg.  Serveres med lækkert madbrød bagt med øl og malt. 

Pris pr. person 325,00 kr.

 

Menu 2

Ølbraseret svinekam med flødebagte kartofler samt hjemmelavet broccolisalat. Serveres med lækkert madbrød bagt med øl og malt. 

Pris pr. person 350,00 kr.

Menu 3

Langtidsstegte køller i øl og urter, som serveres med græske kartofler, pastasalat samt sauce verte og lækkert madbrød bagt med øl og malt. 

Pris pr. person 350,00 kr.

Menu 4

Venøbøf i lage af Venøbryg, serveres med små ristede kartofler, samt årstidens salat.  Hertil sauce verte samt lækkert madbrød bagt med øl og malt.

Pris pr. person 450,00 kr.

Menu 5

Pindebøf i ølmarinade serveres med kryddermarinerede kartofler samt årstidens grønt. Hertil urtedressing samt lækkert madbrød bagt med øl og malt. 

Pris pr. person 450,00 kr.

Maden bliver lavet i samarbejde med Gl. Amstrup Slagteren på Ølbyvej i Struer.

Alle priserne er per. person og inkl. moms, rundvisning, ølforedrag og smagning af vores forskellige øltyper

TILKØB 

Kaffe pris pr. person 15 kr.
Snackkurv pris pr. person 25 kr.
Kaffe og ølkage med smør 40 kr.
Assorteret smørrebrød 45 kr. per stk. 

 

Alle priser er per. person og inkl. moms. 

Tilmelding er bindende.

Bestil en rundvisning på bryggeriet med eller uden spisning ved at kontakte os på info@struerhaandbryg.dk

 

Julefrokost

Afhold julefrokost på Bryggerloftet hos Struer Håndbryg. Vi har plads til 50 siddende gæster i vores skønne lokaler på første sal. Minimum antal deltagere er 12 personer.

Book din julefrokost hos Struer Håndbryg og få

  • Ca. to timers rundvisning på bryggeriet.
  • Ølsmagning
  • Lækkert julemad og god stemning.
  • Fri øl!

Julefrokostmenu

– Marineret sild med karrysalat og æg.

– Fiskefilet med remoulade og citron. 

– Frikadeller med rødkål.

– Hjemmelavet sylte med rødbeder og sennep. 

– Flæskesteg med rådkål. 

– Leverpostej med champignon og bacon.

– Ris a la mande med kirsebærsauce. 

Pris: 450 kr. per person (minimum 12 personer)

For spørgsmål og booking af Events –Klik her

 

Ølbrygningskurser

Vi afholder ølbrygningskurser efter behov for enkeltmandstilmeldinger eller hold. Alle kurser bliver sammensat efter ønsker og behov. Brygmester Lehmann Højriis & Kristian Kristensen står for undervisningen. Der undervises i teori og i praktisk samtidig.

Der vil indgå et inspirerende foredrag om øl og dets historie, om mikrobryggeriet og om alle elementer i bryggekunsten. 

Du vil lære om malt, humle og gær og om det udstyr, som skal bruges – og selvfølgelig om processen at brygge øl. 

På bryggedagen, som kan være en hverdagsaften eller lørdag, produceres øllet og afslutningsvis stilles øllet til gæring. Efter 2 – 3 uger tappes på flasker, hvor du vil få øllet med hjem. 

Du kan medbringe en madpakke til frokost / aftensmad eller købe en specialitet hos Struer Håndbryg: To frankfurtere med Saga Ale og Borgmesterbryg med kartoffelsalat. Serveres med lækkert madbrød fra restproduktion fra ølbrygning. 

Der vil også blive serveret ølkage med bryggeriets egen øl, bagt på bryggeriet.

Der skal selvfølgeligt smages på Struer Håndbrygs øl.

Et ølbrygningskursus kan med lethed gives i gave.

For tilmelding af events, så kan skal du kontakte os via dette link