Med tanken om at fremstille en lille en til kaffen opstod samarbejdet med Kristian Kristensen om at udvikle dessertvinen Nektar. Mødet mellem brygmesteren og Kristian blev arrageret gennem Peder Pedersen, slagtermester i MENY i Struer. Hans tanke var at bruge Nektar’en som marinade i hans kødprodukter. 

Ideen har udviklet sig til Nektaren på 13,5 %, der sælges i to varianter, Chilinektar og Humlenektar. Nektaren sælges som dessertvin/aperitif i forskellige supermarkeder i lokalområdet.

Bryggemetoden
Bryggemetoden til at fremstille Nektar er stort set den samme som brygning af øl.
Dog gærer Nektaren længere. Der bruges honning fra lokale biavler, vand, havregryn og gær. Smagsgivere som f.eks. chili, citron, humle tilsættes.

Humlenektar
Humlenektar er en dessertvin på 13,5 %.
Dessertvinen er brygget på honning, humle og havregryn.
Mynte og citron giver Humlenektaren sin karakteristiske friske smag.
Den kan nydes afkølet som velkomstdrink eller aperitif.

Pris: 90 kr. per stk.

Chilinektar
Chilinektar er en dessertvin på 13,5 %.
Dessertvinen er brygget på honning, chili og havregryn.
Chilien er tilsat for at give nektaren sin karakteristiske stærke smag.
Den kan drikkes til en god kop kaffe eller nydes afkølet som velkomstdrink eller aperitif.

Pris: 90 kr. per stk.

Honning Cider
Honning Cideren er en cider på 5,0 %.
Cideren er brygget på dansk honning, friskpresset citron, mynte og gær, som gør den let i smagen.
Det er en cider, der kan nydes på terrassen i solskin, til en god frokost, eller når du har brug for en forfriskning.

Pris: 34,95 kr. per stk. + pant