Addresse
Ringgade 66A, 7600 Struer

Telefon:
61 37 26 62

 

 

 

Om os

Struer Håndbryg er et mikrobryggeri som holder til i Ringgade i Struer.

Struer Håndbryg blev startet i 2012 og har i dag en eksklusiv årlig produktion på ca. 20.000 liter øl i flasker. Nogle mærker produceres både i flasker på 0,5 liter og 0,75 liter, samt i fustager af 5 & 20 liter, der udlejes til fester sammen med fadølsanlæg.

Der brygges i dag øl i 9 varianter. Desuden brygges 3 forskellige årtidsbryg, der bliver lanceret ved events i egne lokaler, hvor der er mulighed for smagsprøver og hvor der selvfølgelig kan købes øl til at tage med hjem.

Struer Håndbrygs forskellige mærker af øl kan efterhånden købes hos flere supermarkeder og købmænd i Struer og omegn. Det serveres også i mange lokale restauranter og caféer.
Der kommer hele tiden nye forhandlere til.

I bryggeriet afholdes der lejlighedsvis rundvisninger for firmaer og andre interesserede grupper, med foredrag om bryggemetoder. Der gives smagsprøver af de forskellige øltyper og køb af øl er muligt.

Ønsker du at besøge bryggeriet og få en rundvisning og et foredrag, kan du kontakte os via formularen nederst på denne side.

 

Bryggerloftet

Bygningen hvor bryggeriet har til huse har haft mange titler gennem årene. Først som vognmandsforretning, herefter blytækkerfirma, materieludlejning, fragtcenter, spillehal og grillbar. I 2001 overtog Lehmann Højriis bygningerne og gjorde det til hobbyværksted og i 2012 påbegyndte han ombygningen til bryggeriet Struer Håndbryg.

Siden 2013 har bryggeriet været under en løbende ombygning. I 2017 blev Bryggerloftet indviet til Juleeventet dette år. Bryggerloftet befinder sig på bryggeriets første sal og er indrettet med plads til 50 siddende gæster. Der er selvfølgelig en bar, hvor vores gyldne øl strømmer ud af hanerne. Til højre for baren findes vores sofa område, som er udstyret med en lædersofa samt stole til. Perfekt til en hyggelig aften med godt øl i glasset.

Møblerne er rustikke, til dels klunset, og langbordene er fremstillet af en sydjysk skovhugger med hang til irsk folkemusik. Møblerne passer perfekt til bryggeriets atmosfære, og bidrager til den hyggelig stemning, som vi her på bryggeriet holder af.

Lokalet bruges til arrangementer og rundvisninger, hvor der bliver afholdt ølforedrag og spisning til grupper på minimum 12 personer. Lokalerne lejes ikke ud til private fester.